Panvel doo
Choose language:
Social networks:
Početna   /   Naša ponuda   /  

Gastro program, distribucija proizvoda namijenjenih za Horeca i Retail

Panvel Gastro Centar je moderni i inovativan centar za gastronomiju koji je jasno profilisan i visoko pozicioniran u sferi distribucije proizvoda visokog kvaliteta namijenjenih za HoReCu i Retail.

Panvel se pozicionirao na domaćem tržištu kao kvalitetan, fleksibilan i pouzdan partner, koji je od početka prilagodio svoju uslugu visokim zahtjevima kupaca. Naš proizvodni asortiman postepeno se širio u skladu s potrebama naših kupaca i sada u ponudi imamo vise stotina artikla. Garantujemo isporuku u roku od 24 sata, na teritoriji Crne Gore. Naš cilj je zadovoljiti sve potrebe kupaca optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga i fleksibilnosti.

Kao rezultat višegodišnjeg rada u svim segmentima ugostiteljstva, danas firma zastupa ozbiljan broj brendova posebno cijenjenih u gastro krugovima kao što su: Olio Basso, Mulino Caputo, Giaguaro, Latteria Soresina, Latteria Sorrentina, Senna, Vandemoortele, Landmannen, Agristo i mnogo drugi partneri..

Trudimo se ići u korak sa trendovima i pružiti proizvode i uslugu koja će vam pomoći da diferencirate ponudu, privučete više gostiju i povećate zaradu. Naš tim kontinuirano radi na proširenju i poboljšanju ponude, i željno isčekujemo da vam pomognemo kada ste u potrazi za nekim novim proizvodom.

Suština gastronomije je čist hedonizam – time se i mi u Panvel-u vodimo a to je pravo uživanje u poslu i servisu koji pružamo i konstantno unapređujemo.

Užitak u kvalitetnom jelu je vrhunski doživljaj u kome se prepuštamo očaravajućoj fuziji ukusa i senzaciji zadovoljstva koje nas prožimaju sa svakim novim zalogajem.

Naš imperativ je orijentisanost na ispunjavanje potreba naših saradnika, kao i usmjerenost na praćenje dolazećih trendova u gastronomiji, što ostvarujemo kroz kontinuiran proces istraživanja i razvoja koji se odvija u istraživačkim centrima širom sveta.

Probranim i raznovrsnim asortimanom uslužujemo potrebe modernih Šefova kuhinje željnih inovacije, pomažući da njihove kreacije budu  uvijek ujednačenog, prepoznatljivog i vanserijskog kvaliteta.

Pozivamo sve šefove kuhinja da podijele sa nama svoje potrebe, ideje i nedoumice u vezi sirovina, tehnoloških postupaka ili novih proizvoda, a Panvel će zauzvrat podijeliti svoja strašću oblikovana i posvećenošću razvijena rešenja namijenjena primjeni u modernoj gastronomiji

Za sve picerije, longe bar-ove, restorane i hotele u ponudi imamo:

Kompletna linija sireva (gauda, edamer, analogni, kačkavalj, mozzarella, buratta, feta itd..)
Maslac i mliječne pavlake
Biljne pavlake za slag i za kuvanje
Margarini
Premium suhomesnati program
Razni začini
Sve vrste ulja (maslinovo ulje, suncokret..=
Ulja za prženje Proffesionalna
Riže i paste
Doručak program (monoporcije, pahulje)
Konzervirani proizvodi od mesa i ribe
Riblji proram
Proizvodi od paradajza
Zamrznuta piletina
Zamrznuto povrće I voće
Pomfrit
Zamrznuti pekarski proizvodi

Prijavite se na naš Newsletter
Ukucajte Vašu e-mail adresu kako biste primali obavještenja