Panvel doo
Choose language:
Social networks:
Početna   /   Naša ponuda   /  

Sirovine za Pekarstvo

Moderno pekarstvo je danas razgranato na različite oblasti koje zahtijevaju različite pristupe i posebno prilagođena rešenja - industrijsko pekarstvo i zanatsko pekarstvo imaju specifične potrebe i suočavaju se sa izazovima potpuno drugačije vrste.

Pekarstvo je drevna vještina koja plemenitom pramaterijom hlebnog testa hrani čovječanstvo već hiljadama godina. Pekarstvo je takođe maštovita igra neograničenih mogućnosti koja nosi šarm inovacije i radost neočekivanog.

Za nas u PanVel-u, pekarstvo je neprestan izvor inspiracije u kome se prepliću tehnologija i zanatstvo, tradicija i napredak, nauka i umjetnost. Istinski smo posvećeni poboljšanju kvaliteta hleba, u prvom redu ukusu i svježini, kako bi dali svoj skroman doprinos u vraćanju kulta hleba koji je vjekovima bio dio naše tradicije, religije i kulture.

Naš imperativ je da optimalno i efektivno odgovorimo na sve potrebe različitih grana pekarske industrije, da predvidimo nove potrebe koje će se tek pojaviti i da uvek budemo jedan korak ispred.

NA SVA VAŠA PITANJA IMAMO ODGOVOR!

-          Preokupirani ste održavanjem svježine hleba u zahtjevnom lancu snadbijevanja ili vas više zanima razvoj novih proizvoda, opsjednuti ste potragom za novim ukusima hleba i peciva ili želite da stavite akcenat na domaće hlebove lokalnog porijekla?

-          Zanimate se za tehnologiju polu-pečenih proizvoda ili za metodu prekinute fermentacije, tražite način da produžite trajnost zamrznutih proizvoda ili ste fokusirani na praćenje prehrambenih trendova i osvježavanje asortimana u skladu sa njima ili lansiranje modernih proizvoda internacionalnog profila?

Naši Partneri koji se bave istraživanjem i razvojem su uspješno pronašli odgovore na sva navedena kao i na mnoga još neizrečena pitanja, koja isporučujemo tržištu u vidu zaokruženih rešenja - proizvoda koji nose u sebi izume najnovije biotehnologije i novootkrivena saznanja iz oblasti tehnologije pekarstva. 

Na temelju rezultata ovakvog međunarodnog iskustva uvedeni su na tržište različiti vrlo zanimljivi internacionalni tipovi hleba i peciva, što posredno vodi do promjena, ali i sticanja navika konzumiranja zdravih i zanimljivih proizvoda.

U nastavku ćete pronaći najbolje od onoga što Panvel ima da ponudi, pažljivom selekcijom probrane proizvode koji odgovaraju na potrebe različitih segmenata domaćeg pekarstva.

Grupe proizvoda:

Standardna brasna T400 i T500
Specijalna brasna (Brasno za burek, Brasno za kore, Brasno za pizzu itd..)
EKO proizvodi (clean label – bez E brojeva)
Dodaci – poboljšivači
Gotove smješe
Koncentrati
Konzervansi i emulgatori
Dekorativni posipi za hlebove
Zamrznuti pekarski proizvodi (bake off system)
Ostali proizvodi

Prijavite se na naš Newsletter
Ukucajte Vašu e-mail adresu kako biste primali obavještenja