Panvel doo
Choose language:
Social networks:
Početna   /   Naša ponuda   /  

Sirovine za Sladoled

Naša misija i vizija u okviru PANVEL-a jeste da donesemo zadovoljstvo i umjetnost sladoledarstva na tržište Crne Gore i da sa pravim partnerom dotaknemo vrhunac standarda kvaliteta po pitanju izrade PREMIUM zanatskog sladoleda. Na taj dugoročan put smo se zaputili sa kompanijom Leagel, koja je prije svega unikatnim kvalitetom svojih proizvoda kao i sa trenutno najboljim razvojnim centrom u industriji sladoleda zauzela lidersku poziciju u industriji proizvodnje polugotovih proizvoda za izradu PREMIUM zanatskih sladoleda.

Vrhunski kvalitet za Zanatski sladoled

Leagel je osnovana davne 1991. godine, iz onoga što je savršen sastojak uspjeha kompanije: strast. Strast prema "dobrim stvarima", sastojci prvog izbora za odličan sladoled. I tako je, s velikom željom u svom srcu, prije 25 godina Tonino Leardini osnovao Leagela i zajedno sa suprugom odlučio uložiti svo svoje dvadesetogodišnje iskustvo proizvođača sladoleda u poluproizvode koji nose njegovo ime. Iskustvo koje ga je odmah dovelo do stvaranja široke palete proizvoda proizvedenih po tradicionalnim receptima i najboljim dostupnim proizvodnim tehnologijama.

Giovanni Calabrò

1994. godine obilježava se sastanak osnivača s gospodinom Giovannijem Calabròom, također bivšim proizvođačem sladoleda, osobom s velikim iskustvom u sektoru i komercijalnim vještinama stečenim uglavnom u inozemstvu. Gospodin Calabrò pridružio se Leageovoj korporativnoj strukturi, a tri partnera udružuju snage kako bi Leagel postala mjesto susreta proizvođača sladoleda širom svijeta.

Rast i težnja ka savršenstvu

Za dvadeset i pet godina, Leagelovo poslovanje neprestano je raslo, kako u pogledu kupovine kupaca, tako i zbog različitih ponuđenih proizvoda. Evolucija koja je dovela do toga da se prostire na površini od 10 000 kvadratnih metara koja uključuje visoko tehnološki kvart za proizvodnju i skladištenje, tim istraživača najboljih sirovina, skrupulan dio za kontrolu kvaliteta i kvalifikovane radnike koji rade sa strašću zauvijek.

Panvel i Leagel

LEAGEL je sinonim za zanatski sladoled vrhunskog kvaliteta koji omogucava uz jednostavnu pripremu siguran i pouzdan rezultat a to je vrhunski finalni proizvod kojic e sve da obori sa nogu. Velika prednost Leagel-a je to sto su iako su velika kompanija i dalje posveceni detaljima i malim kupcima i pazlivo slusaju sve povratne informacije sa tržišta kako bi iz godine u godinu poboljsavali svoj kvalitet i zadržali lidersku poziciju.

U saradnji sa kompanijom Leagel, odlučno i hrabro ćemo raditi na podizanju kvaliteta ponude na najveći mogući nivo obezbjeđujući najbolju i potpunu tehničku podršku u vidu obuka i treninga kao i kroz primjenu najsavremenijih tehnoloških postupaka za proizvodnju vrhunskog sladoleda, pomažući im tako da kreiraju uspješan biznis i proizvode koji predstavljaju pravu umjetnost u vidu ukusa i tradicije!

Iz asortimana kompanije Leagel na tržištu Crne Gore možete naći u našoj ponudi sledeće:

-          Baze za zanatski sladoled

-          Poboljsivaci za izradu sladoleda

-          Paste za sladoled

-          Variegati mlijećni i voćni (Prelivi)

-          Dekoracije za sladoled

-          Sve ostalo za sladoledarstvo

Uz Leagel, pružite sebi najbolje.

Prijavite se na naš Newsletter
Ukucajte Vašu e-mail adresu kako biste primali obavještenja