Panvel doo
Choose language:
Social networks:
Početna   /   Naša ponuda   /  

Sirovine za Slasticarstvo

Profesionalno poslastičarstvo je umijeće koje zahtijeva rafiniran osećaj za estetiku i delikatnu preciznost, a kada se radi o izboru korišćenih sirovina vrši se najstrožija kvalitativna selekcija i prihvataju se samo vrhunski sastojci besprekornih karakteristika - parametri po kojima su krojeni i čije uslove ispunjavaju svi proizvodi koje PANVEL ima u svom asortimanu zato nas i zovu POSLASTIČARSKI CENTAR.

Suština poslastičarstva je čist hedonizam - pomislite samo na mekane slojeve krema, vazdušasti patišpanj, pjenaste talase šlaga, skarletne sokove i purpurne boje…

Užitak u kvalitetnom dezertu je vrhunski doživljaj u kome se prepuštamo očaravajućoj fuziji ukusa i senzaciji zadovoljstva koje nas prožimaju sa svakim novim zalogajem.

Fleksibilni proizvodi koji olakšavaju posao poslastičarima, odrešavaju im ruke da bi mogli da se potpuno posvete stvaranju slatkih remek djela - osnovni sastojci, gotove smješe, pomoćni, propratni i dekorativni priozvodi su dio našeg asortimana za profesionalno poslastičarstvo. Zastupnici smo mnogih renomiranih brendova kao što su: Valrhona, Smet, Boiron, Bakels, Martin Braun, Dulcistar, Senna, Mirpain itd..

Naš imperativ je orijentisanost na ispunjavanje potreba naših saradnika, kao i usmjerenost na praćenje dolazećih trendova u poslastičarstvu, što ostvarujemo kroz kontinuiran proces istraživanja i razvoja koji se odvija u istraživačkim centrima širom sveta.

Probranim i raznovrsnim asortimanom uslužujemo potrebe tih cijenjenih širioca radosti - modernih poslastičara željnih inovacije, kao i majstora starog kova koji su u potrazi za alatkama koje će im olakšati posao, pomažući da njihove kreacije budu  uvijek ujednačenog, prepoznatljivog i vanserijskog kvaliteta.

Pozivamo sve poslastičare da podijele sa nama svoje potrebe, ideje i nedoumice u vezi sirovina, tehnoloških postupaka ili novih proizvoda, a Panonka će zauzvrat podijeliti svoja strašću oblikovana i posvećenošću razvijena rešenja namijenjena primjeni u modernom poslastičarstvu.

Za sve poslastičare u ponudi imamo:

Čokolade i surogati
Čokoladne dekoracije
Kremovi na bazi lješnika
Glazure i gotove čokoladne kreme za glaziranje
Premium vocni nadjevi sa min 70% voca
Voćni pirei
Gotove smješe za kreme i stabilizatori
Gotove smješe za izradu nadjeva
Gotove smješe za biskvitne mase i druga slatka tijesta
Gotove smješe za dizana tijesta
Širok program dekoracija i ukrasa
Boje i arome

Prijavite se na naš Newsletter
Ukucajte Vašu e-mail adresu kako biste primali obavještenja