Panvel doo
Choose language:
Social networks:
Početna   /  

Panvel, Vaš horeca centar

Od samog početka odabrali smo strategiju kvaliteta, kako bi kupcima ponudili širok i pažljivo biran asortiman i besprekornu uslugu po principu „SVE ZA VAŠU PEKARU, SLASTIČARU, RESTORAN, PICERIJU, HOTEL ILI FAST FOOD“, sa namjerom da naši partneri, pojam kvaliteta vezuju sa našim imenom. Poceli smo kao PEKARSKI CENTAR sa ciljem uvoza i distribucije sirovina za pekarsku industriju, da bismo danas vazili za jednog od najznačajnih HORECA distributera na području Crne Gore.

Naše znanje i ubrzanim koracima stečeno iskustvo kao i profesionalna opredijeljenost menadžmenta kompanije, učinili su nas jednom od najvažnijih kompanija na području Crne Gore i šire u distribuciji gotovih i polu-gotovih proizvoda za sve objekte kojima je djelatnost proizvodnja hrane.

Na temelju opredjeljenja da budemo najefikasniji servis svim našim partnerima u svakom momentu, sagradili smo moderan i snažan distributivni mehanizam koji pokriva kompletno podrucje Crne Gore. Sastavni dio čini i Demo Centar, u okviru kojega je planirana farinološko-hemijska laboratorija u kojoj ce se raditi prijem i kontrola svih sirovina koje idu za distribuciju. Demo Centar ujedno ima ulogu edukacije kadrova naših kupaca i u suštini predstavlja centar za okupljanje i razmjenu iskustava tehnologa, vrhunskih pekara, poslastičara, kuvara i ostalih profesionalaca u ugostiteljstvu. U skladu sa našim odabranim sloganom „Uspjeh kvalitetom“, asortimanom od preko 1000 proizvoda, kao i briga o razvoju i upravljanju kvalitetom, povjerena je iskusnom timu ljudi koji prati sva moderna dešavanja u svijetu distribucije sirovina za pekarstvo, slastičarstvo, sladoledarstvo i gastronomiji.

Distribucija se odvija uz striktno poštovanje HACCP principa i ISO standarda i strogu kontrolu kvaliteta proizvoda koje dobijamo od nasih dobavljača. Naši proizvodi su postali prepoznatljivi brendovi, na domaćem, tržištu i kao takvi našli su put do skoro 1500 kupaca.    

U cilju dokompletiranja programa snabdijevanja prvoklasnim sirovinama za proizvodnju hrane, preuzeli smo obavezu ekskluzivnog zastupanja više renomiranih evropskih proizvođača sirovina za pekarstvo, slastičarstvo, sladoledarstvo i gastronomiju. Koncept programiranog sedmičnog kapilarnog snabdevanja do praga objekta, organizovan je sa 20 specijalizovanih vozila sa vise lokaliteta, što daje punu garanciju blagovremenog i sigurnog snabdijevanja kompletnim potrebama u sirovinama za proizvodnju hrane. Našim kupcima stojimo na usluzi za sve vidove tehnološke podrške, stručnih saveta, informacija i literature.         

Mi u Panvel-u smo svjesni činjenice da dosadašnji uspjesi u razvoju kompanije, sami po sebi ne daju garanciju za kontinuitet razvoja u budućnosti i zbog toga razmišljamo o budućim pravcima razvoja novih tehnologija, novih proizvoda i novog još modernijeg sistema organizacije.

PANVEL – RETAIL PARTNER

Kao prirodan razvoj proizvoda koji su svoje mjesto nasli medju profesonalcima u kuhinji, uslijedio je ulazak na RETAIL trziste odnosno proizvodi postaju dostupni i malim potrosacima odnosno domacinstvima. Vrlo brzo svi brendovi iz naseg portfolija nasli su put do krajnih potrosaca i postali neizostavan dio potrosacke korpe. Kvalitet proizvod koji zadovoljava najvece zahtjeve profesionalaca omogucio je i krajnjim potrosacima, da kroz Maloprodajne lance i markete omoguce sebi najveci gastronomski uzitak. Tako danas, Panvel je sve cesce nezaobilazan partner za Retail sektor.

MISIJA I VIZIJA KOMPANIJE

Zadovoljenje potreba, očekivanja i zahtjeva kupaca uz najbolji odnos cijene i kvaliteta proizvoda i usluga, uz ispunjavanje svih naših obaveza je naša misija. Održavanje, unapređenje dobrih odnosa sa postojećim i novim dobavljačima i uspostavljanje novih dugoročnih veza uz poštovanje i izmirivanje svih naših obaveza je jedan od naših glavnih ciljeva. Poboljšanje načina života i želja da naš doprinos društvu u kom poslujemo bude značajan, stvarajući okruženje gdje ćemo voditi računa o potrebama čovjeka i očuvanja prirode i njenih resursa je naša zvijezda vodilja.

Proaktivnim i inovativnim pristupom nastojimo da ispunimo našu viziju, odnosno izgradimo jak korporativni brend na tržištu Crne Gore, konstantno postavljajući visoke standarde poslovanja, poslujući u korak s vremenom. Naša uloga u razvoju domaćeg tržišta i uloga lidera u našoj oblasti oslanja se na znanja kompetentnih i uspješnih ljudi, moderne infrastrukture i činjenici da smo smo značajni poslovni i strateški partner vodećim evropskim i svjetskim kompanijama.

LJUDSKI RESURSI

Obzirom na to da zaposleni stvaraju dodatan kvalitet veoma vodimo računa o njima, njihovom razvoju i zadovoljstvu.  Brigom o zdravlju, sigurnosti i ravnoparvnosti među zaposlenima uz proces sticanja novih znanja putem raznih obuka i treninga u pekarstvu, poslastičarstvu, sladoledarstvu i gastronomiji, kao i stručnu selekciju i orjentaciju svih članova kolektiva trudimo se da obezbijedimo njihovo zadovoljstvo uz povećanje produktivnosti i efikasnosti svih sektora.

Posjedovanjem usko stručnih znanja i vještina uz pozitivan stav i sklonost ka inovativnosti i kreativnosti obezbjeđuju nam da budemo u samom vrhu u svemu što radimo. Za uzvrat, trudimo se da zaposlenima obezbijedimo uslove u kojima će težiti uspjesima u atmosferi koja podstiče razvoj njihovog potencijala kroz pravu obuku i usavršavanje uz povećanje zadovoljstva kroz pravilnu motivaciju.

ODNOS SA KUPCIMA

Zadovoljstvo i povjerenje kupaca, kvalitet pruženih usluga i poboljšanje poslovanja su osnovni principi na kojima se bazira naše poslovanje. Održavanje i uspostavljanje uspješnih dugoročnih odnosa baziranih na povjerenju i obostranom zadovoljstvu sa našim postojećim i potencijalnim kupcima je ono čemu uvijek težimo.

ODNOS SA DOBAVLJACIMA

Jedan od glavnih razloga našeg uspjeha je upravo naš odnos sa dobavljačima. Održavanje i unapređenje dobrih odnosa sa stalnim dobavljačima kao i spremnost za uspostavljanje novih dugoročnih poslovnih odnosa uz uredno izmirivanje obaveza i pozitivan trend rasta vrijednosti realizacije predstavlja glavnu odrednicu našeg preduzeća . Kao dugogodišnji odgovorni partneri mnogih renomiranih proizvođača iz regiona i svijeta imamo najbolje uslove saradnje, što nam omogućava da našim kupcima obezbijedimo najbolji odnos cijene i kvaliteta na našem tržištu.

Prijavite se na naš Newsletter
Ukucajte Vašu e-mail adresu kako biste primali obavještenja